Albal celebra la fira i festa de Sant Blai i la setmana cultural

P1010069Albal celebra estos dies la fira i festa de Sant Blai i la setmana cultural. La 15 edició de la Fira Comercial i Antic Mercat d’Artesania va ser inaugurada el passat dijous i continua fins al diumenge. A més, el divendres es va celebrar la festa de Sant Blai, patró de la població, amb la missa a l’ermita de Santa Anna, la ‘mascletà’ i el tradicional ‘porrat’.

Per altra banda, la celebració continua els pròxims dies amb la Setmana Cultural de Sant Blai, que compta amb una amplia programació d’actes del 6 al 12 de febrer, destacant la romeria i el concurs de paelles:

Dilluns dia 6, a les 18.00h en la Casa de la Cultura, exhibició de gimnàstica de majors i ball infantil de l’escola municipal.

Divendres dia 10, a les 18.00h, en la Biblioteca Municipal, contacontes: Chin-cha-te y el prìncipeKata-Pun-Chin-Chon, de Gloria Fuertes, per Jose V. Silla Muñoz i Sonia López. A les 20.00h, en la Biblioteca Municipal, presentació del llibre, L’Arqueologia de l’Horta Sud, l’origen d’una comarca històrica, 2016. Autors: Llorenç Alapont Martín, Adrià Pitarch Tarramera i Héctor A. Orengo Romeu. Editorial Perifèric Edicions. A les 22.30h, a la Casa de Cultura, cinema, primera sessió de la projecció de la pel•lícula La La Land, a la Casa de Cultura. Venda anticipada d’entrades en l’Ajuntament i en la Casa de la Cultura.

Dissabte 11, a les 19.00h, en la Casa de la Cultura d’Albal, teatre. Rondalles d’Enric Valor. per l’Escola Municipal de Teatre d’Albal. Entrada, donatiu de 2 euros solidaris.

Diumenge 12 de febrer, a les 11.00h, romeria a l’ermita de Santa Anna, inici des de l’església de Sant Carles, passant per la plaça del Jardí on s’incorporaran els participants de l’església Mare de Déu dels Àngels (S’entregaran canyes a totes les persones participants). A continuació missa en honor a Sant Blai, cantada per la Coral Polifónica de Santa Ana, en l’ermita de Santa Anna. A les 12.00h, concurs de paelles en l’esplanada de l’ermita. Informació i bases enweb i oficines de l’Ajuntament. De vesprada, en finalitzar, al voltant de les 15.30h entrega dels premis en l’ermita de Santa Anna. A les 18.30h, cinema, segona sessió de la projecció de la pel•lícula La La Land, en la Casa de Cultura. Venda anticipada d’entrades en l’Ajuntament i la Casa de la Cultura.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *