Alboraia tindrà un espai reservat dins de l’estand de València Turisme en Fitur

Alboraia comptarà amb un estand en FITUR, la Fira Internacional de Turisme que se celebra en IFEMA, Institució Firal de Madrid.

La Fira Internacional de Turisme és una de les més importants del món, com avalen les dades de participació i el seu renom, i enguany celebra la seua 40é Edició.

La localitat d’Alboraia tindrà un espai reservat dins de l’estand de València Turisme, l’aparador perfecte per a mostrar la seua rica oferta turística i gastronòmica.

En el seu estand es podran degustar productes tan propis com l’orxata i els fartons, a més de poder conéixer tot el que pot oferir Alboraia al món, com la Xufabike, el servei municipal de lloguer de bicicletes amb les quals es poden recórrer totes les rutes turístiques de la localitat.

El dia 23 es durà a terme un showcooking a càrrec de la ‘Pepa Restaurante Bluespace’, que prepararan un con de tàrtar de tonyina marinada en oli de xufa, amb alvocat, mango i esferificacions de llima.

D’altra banda, el divendres 24 es presentarà en la Plaça Central la ’10K Fundació Divina Pastora Alboraia contra el Càncer’, la carrera més emblemàtica del municipi, que reuneix prop de 2.800 runners tots els anys el mes de juny. Una carrera homologada per la Real Federació d’Atletisme amb fi solidària que enguany celebra la seua novena edició.

Tot això i molt més en l’estand d’Alboraia de la Fira Internacional de Turisme, en IFEMA (Madrid) els dies 22, 23 i 24 de gener.