Alcàsser dedicarà el mes de març a homenatjar la Dona

L’ajuntament d’Alcàsser ha dissenyat un programa d’activitats amb la col·laboració de diferents entitats i particulars que han aportat les seues propostes, totes elles encaminades a compartir espais «reflexius i igualitaris des de diferents àmbits», com ha indicat l’alcaldessa del municipi, Eva I. Zamora.

Música, teatre, cinema, esport, literatura, conferències… són algunes de les activitats que formaran part del programa que començarà el dia 1 de març i conclourà el dijous 28 del mateix mes.

De la programació destaquem: La representació teatral del dissabte 2 de març, l’obra «Mulier» de la companyia teatral Maduixa Teatre, guanyadora dels premis Max al Millor Espectacle de Carrer i Millor Composició Musical.

El partit per la Igualtat, que es disputarà a les 18:30 del dia 5 de març i enfrontarà a la Selecció Femenina Valenciana sub-12 i un equip local.

El dia 6 de març es presentarà el llibre: «Trenta dones fascinants a la Història de València», un digne homenatge a les dones que van trencar esquemes i que van obrir camins.

Per al divendres 8 Març, s’ha preparat un viatge a València per a participar en la Manifestació. L’autobús que anirà a València és gratuït i té places limitades, els interessats i interessades poden informar-se a l’Ajuntament.

El diumenge 10 de març, a les 12 del matí es llegirà un Manifest Institucional i es farà una Marxa per la Igualtat.

Per al dia 12 de març està prevista la projecció de la pel·lícula: «Carmen i Lola», premiada amb 2 Goyas en l’edició de 2019.

En darrer lloc, ressaltem el taller de risoteràpia que s’impartirà al Centre Social el dia 20 de març a les 18:30.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *