Alcàsser organitza el seu I Fòrum d’Ocupació

L’Ajuntament d’Alcàsser ha organitzat el I Fòrum d’Ocupació, que tindrà lloc, el divendres 7 d’abril, de 9h a 14h, al Centre Social (Carrer Sant Antoni, 40. El fòrum compta amb una sèrie d’activitats amb la finalitat «d’aportar un valor únic i diferencial per a trobar feina».

Així, s’oferiran tres conferències «que t’ajudaran a potenciar la teua marca personal, millorar la teua comunicació i mantindre una actitud positiva i motivada per a la recerca activa de treball». També hi hauran sis tallers «per a millorar la teua ocupabilitat i aprendre a crear un bon currículum, com enfrontar una entrevista laboral, quines són les oportunitats laborals a Europa o com fer ús de les xarxes socials per a la recerca d’ocupació».

A més, empreses i entitats col·laboradores oferiran diversos llocs de treball als que es podrà optar. Durant la jornada es podrà participar en els processos de selecció i atendre a les entrevistes laborals.

Per altra banda, empreses, entitats públiques i diverses associacions oferiran en estands informació de les seues activitats i els seus servicis.

I com «emprendre és una altra forma de trobar feina, i portar a cap un projecte empresarial propi és tota una aventura», s’oferirà també un taller «per a «conèixer totes les ferramentes que tens al teu abast».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *