Catarroja camina a convertir-se en un museu a l’aire lliure

Catarroja compta amb el seu propi catàleg d’art urbà dins del projecte, ‘Catarroja Caminart’. Així doncs, les persones interessades podran fer un recorregut per l’art urbà que poden trobar als carrers del municipi en la web municipal. Una aproximació a un museu a l’aire lliure que es pot fer prèvia a la seua visita o mentre aquesta es realitza ja que compta amb les descripcions dels i les artistes que ajuden a comprendre els murals o composicions.

“Catarroja va camí de convertir-se cada vegada més en un museu a l’aire lliure, ja siga amb el suport municipal o amb actuacions individuals de la ciutadania que ens demana pas per a formar part d’un moviment que hem volgut catalogar com Catarroja Caminart. L’art urbà ens uneix, identifica com a poble i, al mateix temps decora els nostres carrers donant l’ambient de proximitat que perseguim”, explica Jesús Monzó, alcalde de Catarroja.

Així doncs, en la web municipal trobarem un espai catalogat com Catarroja Caminart (https://www.catarroja.es/va/seccion/catarroja-caminart) on podrem visitar totes les intervencions urbanes del municipi. “L’objectiu és crear un espai comú per a contextualitzar aquestes peces d’art que podem trobar simplement caminant pel nostre municipi. Es tracta d’una actuació més d’una ciutat educadora com la nostra que integra, en aquest cas, a través de l’art”, explica Núria Blanch, regidora de Ciutat Educadora.