Un col·legi de la Pobla de Farnals no implantarà la jornada contínua per no arribar al mínim de vots estipulat

El CEIP Cervantes de la Pobla de Farnals ha rebutjat la implantació de la jornada contínua en la votació celebrada el passat 5 d’abril, convocada per la Conselleria d’Educació a instàncies del projecte presentat pel centre. Per a ser aprovada, es necessitava el suport del 55% del cens de pares i mares del centre, en el qual hi ha inscrites 972 persones. És a dir, feia falta el vot favorable de 534 participants, que no es va aconseguir.

El total, una vegada fet l’escrutini, es van comptabilitzar 392 vots a favor, 232 en contra, dos vots en blanc i un nul. Com que no s’ha arribat al mínim estipulat, no s’implantarà l’horari intensiu a l’escola de la Pobla de Farnals per al pròxim curs escolar.

Entre altres coses, el Pla Específic d’Organització de la Jornada Escolar per al curs 2017-2018 elaborat pel col·legi proposava un horari lectiu de 25 hores setmanals obligatòries: de setembre a juny de 9 a 13 hores i d’octubre a març de 9 a 14 hores. La jornada es complementaria amb activitats gratuïtes a les vesprades amb caràcter voluntari i extraescolar fins a les 17 hores.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *