Compromís acusa PP i Cs de «difamació» per a tapar la seua manca de propostes

Compromís per Paterna ha eixit al pas davant el que considera «l’intent de difamació per part del Partit Popular i C’s». El portaveu, Juanma Ramón, nega rotundament cap relació amb les “contractacions a dit” que li atribueixen a l’empresa d’un familiar.

Juanma Ramón vol aclarir que «es tracta d’una empresa paternera, que nutreix de treball a molts veïns i veïnes de Paterna, amb una dilatada experiencia, ja que porta anys treballant per a les diferents administracions públiques, locals, provincial i autonòmica amb direccions de diferents partits politics».

En concret, el germà de Juanma Ramon ja treballava a l’exposició del MUVIM a l’any 2005, realitzant els primers treballs amb l’empresa paternera SOMNIS per al MUVIM en l’exposició permanent en 2010. Evidentment molt abans de l’entrada en política de Juanma Ramon. Per tant ni existía abans ni existeix ara cap relació entre les contractacions dels serveis esmentats i els càrrecs politics de Juanma Ramón.

A Compromís per Paterna entenen que «aquesta comparació amb les seues mangarrufes que estan sent jutjades pels tribunals i intent de difamació per part del PP i C’s, que se suma a moltes d’altres que s’han fet anteriorment, respon únicament a la manca d’arguments i de propostes. Perduda la batalla dels arguments, només els queda la difamació com a arma política. La nostra és una lluita en positiu i per un futur millor, amb transparència i honradesa, per això convidem a ambdues formacions que davant qualsevol irregularitat que pensen que existisca porten la documentació a fiscalia, no tenim cap por, ni tenim res que amagar».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *