Compromís agraïx al poble de Paterna el suport donant a la candidatura conjunta amb Podemos

Segons declaracions fetes per Juanma Ramón, portaveu municipal de Compromís per Paterna, “els resultats de les eleccions generals d’ahir respecte a les xifres obtingudes a Paterna, no podem menys que qualificar-los d’històrics. Uns resultats que recullen el sentir d’un poble que va vore com les ànsies de canvi quedaven frustrades el passat maig en pactar el PSOE amb PP i Ciutadans”.

La coalició de Compromís-Podem ha aconseguit superar la suma de vots que aconseguiren per separat a les passades eleccions locals, convertint-se en el partit més votat amb un 28,4% dels vots. El percentatge aconseguit per la coalició a Paterna supera la mitjana provincial i es converteix en la segona població, per darrere de València, en nombre de vots a l’Horta.
Per a Loles Ripoll, portaveu local de l’organització d’esquerres “des de Compromís per Paterna apostàrem per una campanya electoral de marcat caràcter municipalista i hem encertat en l’enfocament. Els i les paterneres han reconegut la tasca realitzada des de Compromís en l’àmbit local i han castigat els experiments de Sagredo que ha donat oxigen a la dreta del PP i C’s amb un pacte contra-natura i que ha relegat al PSOE a la quarta posició”.
En la comparativa amb les eleccions generals de 2011, Compromís per Paterna aconsegueix multiplicar per cinc els seus resultats. La ciutadania ha entés la necessitat de confluència de les organitzacions que representen la nova política i ha valorat “el treball realitzat en l’àmbit municipal i la implicació de la nostra organització amb la societat civil paternera. Els resultats aconseguits el passat diumenge a Paterna van més enllà de Compromís i s’han d’entendre com el triomf de la ciutadania paternera, que envia un missatge clar: Paterna vol el canvi. Un canvi més enllà del bipartidisme i que, evidentment no està representat per Sagredo”, ha declarat Juanma Ramón.
Amb el 100% del vot escrutat Compromís-Podem guanya a pràcticament tots els barris del municipi, sent molt significatiu el triomf en barris com Alborgí i Santa Rita, tradicionalment del PSOE.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *