Compromís critica que Sagredo torne a «saltar-se la Participació Ciutadana»

Compromís per Paterna ha criticat durament l’actitud de l’alcalde Sagredo amb l’associació de veïns i veïnes de Lloma Llarga respecte als problemes d’aparcament i la solució plantejada per l’equip de govern de donar permís per aparcar en les voreres d’este barri del municipi.

En la Coalició Valencianista asseguren estar sorpresos de la proposta de l’alcalde de permitir l’aparcament en les voreres. » Sagredo torna a demostrar amb esta acció que està a anys llum de les polítiques del Botànic, unes polítiques que busquen que les nostres ciutats siguen més sostenibles, respectuoses i amables per a les persones», asseguren fonts de la Coalició.

Des de la coalició afirmen que és un fet molt greu que l’alcalde Sagredo haja ninguneat públicament aquesta associació veïnal afirmant en premsa que no pot tindres en compte la seua opinió «ja que no representen al barri assoles 30 persones».

La regidora de Compromís per Paterna, Neus Herrero, ha manifestat al respecte que «Sagredo torna a quedar en entre dit, torna a demostrar que no creu en la Participació Ciutadana després de les seues declaracions, no se pot menysprear d’esta manera el treball que realitzen durant tot l’any els veïns i veïnes d’ aquesta associació veïnal, un treball altruista en el que assoles busquen millorar la vida del seu barri».

Per  a Compromís per Paterna la millor solució haguera estat el presentar primer la proposta d’enquesta per part de Sagredo a l’associació veïnal i consensuar-la amb la mateixa. Una qüestió que ve reflectida a la carta de Participació Ciutadana del municipi. «L’ afán de Sagredo d’aparèixer als mitjans de comunicació torna a ser contraproduent per a Paterna, amb més treball i menys «bombo i platillo» aquesta situació no s’haguera generat i es tindria una solució consensuada al problema que pateix el barri», argumenten des de Compromís.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *