Compromís per Burjassot acusa a Ciudadanos de llançar una ‘fake new’ «amb intenció electoralista»

Després de llegir la notícia publicada en el periòdic Las Provincias dia 1 de juny, des del grup municipal Compromís per Burjassot volem desmentir les declaracions de la portaveu de Ciudadanos respecte a la moció en matèria comercial aprovada al ple municipal de maig: «El ple municipal de Burjassot no ha aprovat portar a terme un nou Pla d’Acció Comercial, tal com afirma Ciudadanos. Ciudadanos menteix, van donar suport a la moció i coneixen el seu contingut. Menteixen amb una intenció electoralista».

Tal com va manifestar al ple el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Roc Senent, «ja existeix un Pla d’Acció Comercial des de 2010, i per aquest motiu vam presentar una esmena que canviara el sentit de la moció cap a l’avaluació i actualització del Pla d’Acció Comercial ja existent. Esmena que va ser negociada prèviament amb Ciudadanos i van adoptar donant suport amb el seu vot a favor del conjunt de la moció».

A més, des de Compromís assenyalen que, «conscients de la importància que té l’activitat comercial al municipi, hem sol·licitat incloure en la moció un acord per assegurar una efectivitat de la proposta demanant a Conselleria una subvenció per tal de finançar aquesta actualització».

Davant l’aprovació d’aquestes esmenes, Compromís per Burjassot afegix que va decidir «donar suport al conjunt de la moció, la qual recull la nostra voluntat d’avaluar i actualitzar un Pla Comercial existent des del 2010». A més, tal com va afirmar la seua portaveu, Lluna Àrias, «decidirem afegir-nos a la moció, per tant és una moció conjunta de la qual també som partícips».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *