Compromís per Burjassot dóna suport al treball de l’Associació de Veïns Nucli Antic i L’Almara

El grup Compromís per Burjassot ha traslladat aquest divendres el seu suport al treball realitzat per l’Associació de Veïns Nucli Antic i L’Almara de Burjassot. A la reunió a assistit la vicepresidenta de l’IMCJB, Maria Viu, i el regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent.

L’Associació ha presentat l’última edició de la seua publicació ‘Nucli Antic’, una revista de caire cultural en la qual cada any trien un motiu destacat que serveix d’eix al voltant del qual diferents veus aporten informació molt útil per conèixer millor algun aspecte de Burjassot. La publicació, de gran qualitat, s’edita amb l’ajuda de l’Ajuntament de Burjassot.

A més, s’ha abordat la possibilitat d’obrir al públic l’Hort d’Almenar. El jardí, situat al costat de l’estació de metro de Burjassot, va passar el passat octubre a formar part del catàleg de jardins amb què compta Burjassot. Ara, la idea és que puga ser gaudit pels visitants com a lloc de descans i d’estudi de totes les seues espècies. Aquest jardí mediterrani, inspirat en origen en El Paradís, té una superfície de 2.000 metres en els quals es poden trobar fins a un centenar de varietats de flora mediterrània.

Per últim, l’entitat ha explicat les diverses activitats que estan realitzant, com ara els passejos per al reconeixement d’espècies de les plantes existents a Burjassot que tindran lloc fins març de 2016.

La vicepresidenta de l’IMCJB, Maria Viu, ha qualificat la reunió de “molt profitosa”. Per a Viu, “Burjassot té un teixit associatiu molt dens i dinàmic, i com ja portem fent molts anys, volem escoltar-lo, saber quines són les seues sensibilitats, conèixer més i millor les necessitats de la nostra ciutadania, i oferir-nos com a interlocutors entre els veïns i veïnes de Burjassot i l’Ajuntament”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *