Compromís per Mislata es queda sol en la seua postura d’oposició al maltractament animal

El ple de Mislata ha rebutjat la proposta de Compromís per Mislata de suspendre els actes taurins a la localitat fins que no es realitze la consulta que es va aprovar realitzar al plenari de febrer de 2016. El grup socialista i el partit popular en bloc han votat en contra de la suspensió, mentre que Ciudadanos s’ha abstés. Compromís per Mislata, per tant, s’ha quedat sol en la seua postura d’oposició al maltractament animal.

La proposta que ha presentat Compromís partia de les condicions que Bielsa va interposar per a aprovar la celebració de la consulta. La seua condició principal era que no es realitzaria la consulta fins que no la realitzaren altres municipis a l’atzar on també es realitzen bous. Compromís ha proposat al plenari de hui la suspensió dels festejos fins que no se celebre la consulta, però hui el partit socialista presentava una esmena a la proposta de Compromís per Mislata en la qual acceptava la suspensió sempre que una altra colla de municipis també suspenguera els seus festejos. Aquesta esmena, que s’ha retirat finalment, afectava els municipis de Sagunt, Albalat de Sorells, Foios, Sueca, Meliana, Beniparrell, València, Puçol i Alginet”.

Segons el portaveu de Compromís per Mislata, Javier Gil, “el que Bielsa demostra amb estes condicions, que involucren altres municipis, molts d’ells governats per Compromís, és una manca absoluta de seriositat, que frega l’infantilisme però, sobretot, una manca de voluntat d’acabar amb el maltractament animal”.

De fet, segons Gil, “la votació en contra de la nostra proposta per part del PSOE Mislata evidencia al costat de qui està el senyor Bielsa, dels qui maltracten l’animal i gaudeixen del maltractament del bou. Per fi, Bielsa i el seu equip es retrata posant-se al costat del patiment animal i llevant-se la careta que tant de temps ha portat posada per a tapar les seues vergonyes”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *