Compromís per Paterna denuncia indefensió davant les plutges

 

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que «una vegada més quan plou al poble ens trobem indefensos. I és que amb l’aigua que va caure ahir de vesprada i nit s’ha confirmat que les obres projectades i pressupostades seguixen sense fer-se per falta de voluntat política. Així, la pluja ha sorprés a la ciutadania de Paterna i al mateix alcalde, qui ha de respondre davant la població».

 

Ramón recorda que «quan en setembre de 2012 tinguérem les pluges torrencials que provocaren inundacions a Paterna, Agustí va anunciar que anava a arreglar-se el pas inferior de FGV, que va ser un dels punts negres a l’hora d’evacuar l’aigua del poble. Ara amb la pluja d’ahir es tornà a omplir d’aigua, provocant un embassament abundant que podia haver tingut conseqüències greus si haguera plogut més temps».

 

«I el mateix passa amb altres obres de pluvials, que esperen el vist i plau de l’alcalde i el seu equip de govern. Per exemple, el carrer 133 on està el projecte  de les basses, amb pressupost i tot, seguix a l’espera. O el del carrer 238-232, del qual no hi ha res executat. I ja no parlem del del Barranc del Rubio, que ni està ni se li espera, raó per la qual els veïns estan molt preocupats i exigeixen solucions».

 

«De tot el que es va aprovar després de les pluges torrencials de 2012, només s’han col·locat unes reixetes pel casc urbà i unes altres pels polígons. Ara només falta que l’alcalde vaja a inaugurar-les per a demostrar que està executant alguna part del que va prometre».

 

«Des de Compromís considerem que Paterna està sotmesa al vaivén de l’oratge i de la inexistent voluntat política. A tot això s’afegeix la caiguda brutal en la despesa de manteniment de les vies públiques, que complica que els imbornals facen el seu treball per l’emboç amb tot allò que arrossega l’aigua quan baixa».

 

«Exigim que l’alcalde complisca amb tot allò que està projectat i pressupostat, perquè ara no ha plogut molt però si arriba a ploure una hora més, s’hauria reproduït el caos de setembre de 2012. Obres que poden fer-se perquè el poble de Paterna les paga en la tarifa mediambiental del rebut de l’aigua però que no se fan», conclou Juanma Ramón.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *