Compromís per Paterna triplica el cens de les primàries europees

Compromís per Paterna va culminar anit, amb la celebració d’una assemblea oberta sobre les primàries de la formació, l’apuntà de persones al cens per a votar als integrants de la llista en el municipi i en la província de València. “Obtindre 740 inscrits per votar a Paterna en les primàries és símptoma de la bona salut democràtica que ens portarà al canvi polític”, ha explicat el portaveu municipal, Juanma Ramón.

 

En aquest sentit, ha assenyalat que “hem triplicat a les persones apuntades en les anteriors primàries, les europees. En aquell moment obtinguérem al voltant de les 250 i ara, per a les primàries municipals, hem triplicat el numero arribant a les 740 persones que la setmana que vé votaran i ordenaran la llista segons les seues preferències”.

 

Ramón, que anit va ser ratificat per l’assemblea com a candidat a l’Alcaldia de Paterna, ha afirmat que “estem davant del triomf de la democràcia participativa, una ferramenta que la societat demanda cada dia més. La ciutadania vol parlar i que se li escolte. I amb totes les persones que hem censat a Paterna per a les primàries de Compromís és evident que estem aconseguint tornar la democràcia al conjunt de la societat. I més encara si pensem en els més de 40.000 censats arreu del territori valencià que han de votar la setmana que vé”.

 

“Precisament, ara queda la part més important, que és tancar el cercle amb l’exercici del vot. Cal animar a que tots els inscrits participen online o presencialment la propera setmana. Està a la seua mà triar a les persones que volen que els representen i, a més a més, decidir l’ordre en que han d’anar en la llista. És molt important que la participació siga molt elevada i estem treballant perquè siga així. A Paterna tenim un gran equip, un ‘equipasso’ que farà amb el somriure la revolta, i que aconseguirà el canvi tranquil però amb contundència, anteposant els interessos de la ciutadania als individuals”, ha conclós el candidat i portaveu municipal Juanma Ramón.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *