Compromís per Paterna vol una solució per a les vivendes militars de Campament

Compromís per Paterna atén les demandes veïnals i exigeix a Juan Antonio Sagredo una solució per al barri que ve patint una degradació accelerada per la passivitat del consistori que no dona solució als problemes generats per l’estat d’abandó de les antigues vivendes militars. Des de Compromís no entenen com l’alcalde continua governant d’esquenes a la ciutadania i demanen a l’equip de govern sensibilitat amb els veïns i veïnes i decissió per a abordar els problemes de Campament.

Compromís demana a l’alcalde que se sente amb l’Associació veïnal i escolte les seues reivindicacions, ja que segons un comunicat de l’associació de veïns i veïnes de Campament, “l’alcalde de Paterna, Juan A. Sagredo, no va acudir a la reunió ordinària de l’Associació de Veïns del Barri de Campament, a pesar d’estar convocat en temps i forma». L’únic que va acudir va ser el regidor de Participació Ciutadana, Julio Fernández qui no va aportar informació al voltant del futur de les vivendes militars ni de les que estan en ruines i ocupades per persones sense recursos ni les que encara estan en bona situació.

A la zona s’acumula el fem, les rates i comença a haver problemes de convivència, per això des de Compromís demanen una reunió de l’equip de govern amb l’associació veïnal per tal de escoltar els problemes del barri i que amb la participació dels afectats es puga buscar una solució a la problemàtica que afecta a este barri de Paterna.

Segons Juanma Ramón, portaveu de Compromís per Paterna “estar presidint un ajuntament com el de Paterna és quelcom més que fer-se fotos, cal escoltar les reivindicacions de la ciutadania i posar-se a treballar per a solucionar els seus problemes”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *