Compromís presenta 14 propostes al govern socialista d’Alboraia per a poder aprovar el pressupost municipal

La coalició Compromís ha presentat un document amb 14 propostes per a «un pressupost més social i que millore la vida de veïns i veïnes d’Alboraia». El document registrat en l’ajuntament inclou idees com l’apertura ampliada del poliesportiu i les instal·lacions educatives municipals, un pla de primera ocupació per a joves o l’ampliació dels serveis AMIC en Patacona, Port Saplaya i Palmaret durant l’estiu.
Des de Compromís s’oferix al PSPV-PSOE una alternativa per a poder aprovar el pressupost municipal, que en 2017 va necessitar del pacte amb PP i Ciudadanos. “Volem evitar, siga com siga, que la gestió nefasta del PP continue tacant la imatge d’Alboraia i per això li oferim una altra via a l’equip de govern” afirma Àngels Belloch, portaveu de Compromís per Alboraia. “Fem aquest oferiment amb responsabilitat i junt amb una llista de propostes per a millorar el poble que volem debatre”.
«La situació econòmica del consistori és extrema. A més del deute generat pel soterrament del metro i amb Quabit, fa poques setmanes hem vist com paguem més de 120.000 en interessos de demora per factures impagades pels governs del PP», ressalta Compromís.
Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *