Davinia Albinyana i Alberto Valencia vencen en l’II Duatló de Massamagrell

Més de 200 persones han participat en l’II Duatló de Massamagrell, que s’ha celebrat aquest dissabte, 4 de febrer per la carrers del municipi. 189 van ser els que van finalitzar la carrera distancia sprint dividida en 5 kms de carrera pels carrers de Massamagrell, 20 kms amb bicicleta pel mític traçat de la 15K i uns últims 2,5 kms per a finalitzar la carrera.

El primer classificat en categoria masculina ha sigut Alberto Valencia de EcoSport Triatlon Alcobendas amb un temps de 55:40. Mentre que la primera classificada en categoria femenina ha sigut Davinia Albinyana del Club Triatló Diablillos amb 1:06:49 hores. Li han seguit Celestino Fernández i Ramón Ejeda en segon i tercer lloc respectivament en la categoria masculina i en la femenina, María Carmen Molla i Pilar Martí.

Quant a la classificació local el primer lloc ha recaigut en Antonio Torralbo, no federat, amb un temps de 59:39. Seguit per José Enrique Santos de Tridimonis i Miquel Civera. Mentre que en la categoria local femenina, es va imposar com a guanyadora Carmen Alcayde de Tridimonis ha arribat a meta en 1:15:44.

Com ha assenyalat l’alcalde Paco Gómez “S’ha seguit apostant per segon any consecutiu en la celebració d’aquesta prova esportiva. S’ha gaudit d’una jornada sense incidents on s’ha augmentat el nivell de la prova equiparant-la i amb participants de la prova World Sèries Mundials. S’ha aprofitat el circuit de la 15K barrejant carrera i ciclisme i s’ha posat a la disposició dels duatletas tota la infraestructura necessària. Es vol des de l’Ajuntament de Massamagrell cuidar als esportistes i seguir sumant esdeveniments esportius dins del nostre calendari de carreres oficials.”

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *