El Conselll reconeix el treball de transparència del govern de Rafelbunyol

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha publicat la solució de concessió d’ajudes a entitats locals de la Comunitat Valenciana per al foment de la participació ciutadana i de la transparència i l’accés a la informació pública.

De les 207 sol·licituds de municipis de tota la Comunitat que es van presentar a la convocatòria d’enguany, la Generalitat ha concedit subvencions a 161 projectes, entre els quals es troben tant el de participació ciutadana com el de transparència que l’Ajuntament de Rafelbunyol ja està duent a terme.

Així, el consistori ha aconseguit el màxim finançament (5.000 euros per modalitat) per als Pressupostos Participatius de Rafelbunyol 2019-2020 i per a l’Estratègia Anual de Transparència i Publicitat Activa respectivament, la qual cosa suposa una quantitat total de 10.000 euros.

Segons Fran López, alcalde de Rafelbunyol i regidor de Govern Obert «Per segon any consecutiu la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica reconeix el nostre treball en aquest àmbit entre més de 200 sol·licituds de municipis de tota la Comunitat Valenciana, atorgant-nos dues subvencions que ascendeixen a un total 10.000 euros, i que per a municipis d’una grandària com la de Rafelbunyol són fonamentals. La participació i la transparència han de ser dues àrees transversals en les democràcies modernes i per això, quan definim els nostres projectes en aquestes matèries, ho fem des d’aquest enfocament transversal i amb una perspectiva a mitjà-llarg termini. Això està permetent que la incorporació del Govern Obert en la manera de governar i gestionar el nostre municipi siga cada vegada més contundent. En aquest sentit, és destacable que l’Estratègia Anual de Transparència i Publicitat Activa de Rafelbunyol 2019′, estiga entre els quatre projectes de transparència millor valorats per la Generalitat dels presentats per municipis de més de 5.000 habitants«.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *