El Cor Jove d’Alta Àustria actuarà el divendres al Castell d’Alaquàs

El proper divendres 17 de juliol el Castell d’Alaquàs acull el concert del Cor Jove d’Alta Àustria, format per cinquanta cantants d’edats compreses entre els 17 i els 25 anys. Aquesta agrupació, que va començar la seua trajectòria l’any 2001 gràcies a la iniciativa de la Federació de Cors d’Alta Àustria, arriba a Alaquàs gràcies a una iniciativa impulsada per l’Ajuntament d’Alaquàs i la Unió Musical d’Alaquàs (UMA).

 

El concert segueix l’estela del projecte iniciat en 2010 per la Jove Orquestra Simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs: la realització d’un intercanvi amb la Jove Orquestra de l’Alta Àustria que va permetre als músics d’Alaquàs visitar la ciutat de Linz durant el mes de juliol d’eixe any i que els va permetre promocionar la música espanyola.

 

La Jove Orquestra d’Alta Àustria oferirà enguany un repertori d’obres que va des de la música coral internacional passant per la música popular austríaca i la música pop internacional. Fins al 2006 el cor va ser dirigit pel professor de la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena, Johannes Hiemetsberger. Des de llavors, la direcció corre a càrrec d’Alexander Koller.

 

L’espectacle és de caràcter gratuït i tindrà lloc a les 19:30 hores al Castell d’Alaquàs.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *