Els comerços de Paterna aposten per la implantació del Xec-Bebè per a reactivar el sector

Els comerços de Paterna aposten per la implantació en el municipi del Xec-Bebè com a fórmula per a reactivar i dinamitzar el seu sector. Així ho van manifestar ahir durant la reunió del Consell Sectorial de Comerç, i en el qual fins i tot van afirmar que aquesta iniciativa els podria ajudar a fidelizar clients.

 

Durant el Consell, la regidora de Comerç, Eva Pérez va portar les Bases provisionals que han elaborat des de la seua Àrea per a regular la concessió d’aquesta subvenció i que passaran demà pel Ple.

 

D’acord a aquestes bases, la regidora ha explicat que “el Xec-Bebè que proposen és una ajuda de 300 euros que l’Ajuntament de Paterna concediria a totes aquells progenitors/as, adoptants o acollidors/as de bebès empadronats a Paterna i que, en els dos mesos següents al naixement/acolliment/adopció del menor, sol·liciten aquesta ajuda i presenten factures de compres efectuades en comerços de Paterna per import igual o superior a 300€ amb data posterior al naixement/adopció o acolliment”.

 

“El suport del sector comercial a aquesta iniciativa és clau, doncs a banda d’ajudar a les famílies a costejar les despeses inicials que comporta el naixement, adopció o acolliment del menor, amb el Xec-Bebè també cerquem promoure les compres en els establiments del municipi”, ha manifestat Pérez, que espera que, en aquesta ocasió, “puga tirar endavant aquesta ajuda de caràcter social de la qual es podran beneficiar unes 800 famílies paterneras enguany a més dels més de 400 comerços del poble”.

Eva Pérez ha insistit en la utilitat d’aquesta subvenció de caràcter social i ha destacat que, en cas d’aprovar-se, l’ajuda serà retroactiva des de l’1 de gener de 2016. Referent a açò, ha indicat que, en el que portem d’any, són ja 55 les famílies paterneras les que han tingut un bebè i, per tant, podrien beneficiar-se de l’ajuda.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *