Els jubilats de Campament tindran un nou llar

L’Ajuntament de Paterna ha formalitzat l’adquisició de les antigues instal·lacions de la seu de la Seguretat Social per a convertir-les en la nova seu de la Llar de Jubilats de Campament.

Així ho ha anunciat hui l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, després de signar la compra del baix situat en el número 54 de l’Avinguda Blasco Ibáñez, que ocupa una superfície de 650 m2, dóna a dos carrers i permetrà que els prop de 2.000 socis que conformen l’entitat disposen d’un espai més còmode per a reunir-se i realitzar els seus balls i activitats.

“Amb l’adquisició d’aquest baix, no solament cerquem millorar la qualitat de vida dels majors d’aquest barri, sinó facilitar-los un lloc concorde a les seues necessitats d’espai i facilitar-los la seua participació en la vida social i cultural del nostre municipi”, ha indicat Sagredo.

Després de la signatura de l’escriptura, el primer edil ha manifestat la seua satisfacció per poder tancar aquesta operació- per la qual s’ha pagat 353.000 euros-, que ha comptat amb el vistiplau del ministeri de Treball, que ha necessitat de diversos mesos de negociació i que proporciona als jubilats de Campament una seu 200m2 més gran que l’actual.

En aquest sentit, Juan Antonio Sagredo ha avançat que “la reforma de l’immoble es projectarà atenent les demandes dels membres de la Llar de manera que puga albergar des d’un bar i una perruqueria fins a un podólogo i un taller de pintura”.

A la compra d’aquesta nova seu, s’afegix la recent obertura de la nova Llar de Jubilats de santa Rita, que s’han traslladat d’una xicoteta sala en el centre Polivalent Valentín Hernáez al nou Centre Cívic de Santa Rita, on ocupen tota la planta baixa.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *