Escola de Pascua a Puçol

Per primera vegada, l’Ajuntament de Puçol ha contractat amb una mateixa empresa les tres escoles que organitza en els períodes de vacacions escolars (Pasqua, estiu i Nadal), el que ha permés incloure una sèrie de millores i novetats: teatre en el col·le, més excursions i, sobretot, la presència d’alumnes de 1r d’infantil són algunes de les més significatives.
Durant quatre dies, del 18 al 21 d’abril, un total de 106 alumnes d’infantil i primària participen en l’escola de Pasqua organitzada per l’Àrea de Benestar Social, amb l’objectiu de conciliar la vida laboral i familiar d’aquelles famílies els fills de les quals disfruten de les vacances escolars mentres els pares continuen treballant.
“Hem superat el nombre d’inscripcions previstes, per la qual cosa hi hem hagut d’ampliar les places, el que no havia succeït en anys anteriors”, apunta Mar Mazo, regidora de Benestar Social. “La demanda ha augmentat sobretot perquè hem inclòs per primera vegada als alumnes de primer d’infantil, el que corrobora que estes famílies tenien necessitat que posàrem en marxa este servici en els distints períodes  vacacionals”.
Organitzats en dos grups, inclús per a les entrades i eixides del col·legi públic Bisbe Hervàs, el lloc on es concentra enguany esta escola municipal, els 54 alumnes d’infantil i els 52 de primària són atesos per 9 monitors i un coordinador, a més dels dos monitors centrats en els dos alumnes amb necessitats especials.
Cançons, manualitats, teatre i jocs són les apostes per a esta escola de Pasqua en què es valora que els alumnes participen d’una forma activa, un dels objectius fonamentals que s’ha aconseguit gràcies a l’adjudicació de les tres escoles a l’empresa Grupo Tot, l’encarregada de fer disfrutar als menors del seu temps lliure d’una forma diferent.
Mar continua destacant les millores d’esta edició: “Hem programat moltes novetats que suposen un salt de qualitat, tant en Pasqua com a l’estiu i Nadal. Com a exemples, a l’abril els alumnes disfrutaran d’un matí de teatre en el col·legi, sense haver d’eixir fora, i també en les tres escoles hi haurà tallers de cuina, la gran novetat que tant èxit va tindre en el passat Nadal”.
El salt de qualitat serà més significatiu a l’estiu, amb més alumnes i més dies per a programar: tant infantil com primària tindran dos excursions programades, a més de les activitats habituals, que inclouen teatre i tallers de cuina.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *