Foios celebra una nova edició del Fun Fest

El proper dissabte 23 d’octubre Foios acull una nova edició del Fun Fest. Tindrà lloc entre les 17 i les 20 hores al parc Rei en Jaume i albergarà un rocòdrom amb tirolina, dos futbolins, un ping-pong i un tir amb arc.

 

Així mateix, com a novetat d’enguany, es realitzarà una Fira de Recursos per a Joves pel que els assistents podran recaptar informació d’acadèmies, autoescoles, clubs esportius, escola de teatre i d’art o UPCCA, entre altres associacions.

 

La Foios Fun Fest s’iniciarà a les 17 hores amb la seua inauguració i a les 17.30 hores es realitzarà el taller de simulació «¡Abre los ojos!, lo que el alcohol distorsiona», a càrrec de la UPCCA. A les 18 hores Vidafitness organitzarà una classe d’entrenament funcional i a les 18.30 hores l’Associació Esportiva Colpbol disputarà un partit d’aquesta modalitat. A les 19.30 hores se sortejaran diversos premis entre els assistents.

 

D’altra banda, la Foios Fun Fest disposarà, durant tota la jornada, de simuladors a càrrec d’Autoescola Bertolín, un mural d’expressió lliure de la mà del Cercle d’Arts, un taller de xapes realitzat per l’àrea de Joventut de la Manco Carraixet, així com diverses sorpreses en els diferents estands.

 

Paco Serrano, regidor de Joventut de Foios, assenyala que l’objectiu d’aquesta iniciativa, que cada any compta amb una gran acollida entre els més joves de la localitat, és «oferir unes activitats entretingudes alhora que instructives, unes activitats que no sempre poden realitzar els joves». En aquest sentit, l’edil valora la inclusió en aquesta Fun Fest de nombroses associacions i col·lectius locals que permetran als assistents «informar-se i conéixer més detalladament el que el teixit associatiu de Foios els pot oferir».