Un fòrum ciutadà coordina les activitats a realitzar en les festes majors de Xirivella

Han començat les reunions amb el Fòrum Municipal de Festes de Xirivella per a coordinar les activitats previstes durant les festes majors de 2017, tant a la zona centre com al barri de la Llum el mes de setembre.

El Fòrum de Festes és un òrgan consultiu que en els últims anys s’ha consolidat com a plataforma ciutadana de vital importància. Agrupa representants del teixit associatiu del municipi i la seua opinió es té molt en compte des de l’equip de govern per a dissenyar i coordinar les festes locals.

Segons la Regidora de Festes i Economia del Bé Comú, María José García Grande, «l’Ajuntament té el propòsit ferm d’escoltar i recollir suggerències de tots els col·lectius vinculats a les festes, amb l’objectiu de fer que el Fòrum siga un espai obert que promoga la participació de la ciutadania en la presa de decisions, apropant la gestió municipal i facilitant informació sobre activitats i serveis a través del diàleg i l’intercanvi d’opinions».

Les Festes Majors de Xirivella 2017 arrancaran el 31 d’agost amb el Pregó Institucional i acabaran el dia 10 de setembre. Un dels actes més esperats és el «Paelles i colles», que enguany se celebrarà el dissabte 16 de setembre a la zona centre, tal i com s’ha consensuat en el Fòrum Festes. Al barri de la Llum les paelles es cuinaran el dissabte 9 de setembre.

Enguany se celebrarà la segona edició de la «Marxa de Colors de Xirivella», després de la gran acollida ciutadana de l’any passat i torna el ja consolidat «Passeig per l’Horta». A més, la plaça de Gerardo Garcés torna a ser l’escenari de «La nit més llarga», una macro discomòbil per a celebrar la Nit de les Figues.

Un any més, les festes del barri de Sant Ramón se celebraran l’última setmana d’agost i les de l’avinguda de la Pau seran la segona quinzena de setembre.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *