GastroJazz a Paterna, fusió de música i gastronomia per als divendres de juliol

L’Ajuntament de Paterna ha organitzat per als divendres de juliol el festival GastroJazz, una proposta d’oci que busca fusionar la música i la gastronomia en un sol esdeveniment. El festival, que tindrà lloc els dies 14, 21 i 28 de juliol a les 22 hores en la Plaça del Poble, comptarà amb actuacions de reconeguts músics de l’escena valenciana.

Tal com ha explicat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, «es la primera vegada que se celebra a Paterna un festival d’estes característiques que busca oferir als veïns i veïnes una opció d’oci cultural diferent per a les nits d’estiu, ajuntant en un mateix esdeveniment música i gastronomia».

La cantant Pepa Blasco serà l’encarregada d’inaugurar les nits de Jazz el dia 14 de juliol, seguida de Cristina Blasco el dia 21 i d’Arantxa Domínguez, el qual tancarà el festival el dia 28.

La regidora Periche hi ha assenyalat que «ademes d’un complet cartell d’artistes, el festival col·laborarà amb diferents restaurants de Paterna que oferiran durant les tres nits un menú especial enfocat al món del jazz», i ha recordat que «els restaurants que desitgen participar tindran fins al 10 de juliol per a inscriure’s en el festival». Per a això hauran de manar un correu electrònic a la direcció comunicacion@gespaterna, amb la proposta de menú que elaboraran per a l’esdeveniment.

Finalment, la regidora ha explicat que el festival GastroJazz forma part de l’àmplia oferta d’activitats d’oci a l’aire lliure que l’Ajuntament de Paterna està organitzant per a este estiu, entre les que destaca el Cine d’Estiu o visites turístiques nocturnes  per a conéixer el patrimoni cultural del municipi.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *