Godella tornarà a gaudir de les falles durant el mes de març

La localitat de Godella recuperarà la festa fallera durant el present any després de la millora epidemiològica de la COVID-19. Després de dos anys d’absència, la llum, el color i la pólvora tornen a la localitat de l’Horta Nord per a viure uns dies de festa.

 

Malgrat la millora, l’Ajuntament de Godella insta la ciutadania a complir amb les recomanacions de les autoritats sanitàries per a gaudir d’unes festes falleres en seguretat i garantint la salut de totes les persones.

 

Les activitats durant el mes de març començaran el pròxim dia 5 amb la celebració de la cavalcada del ninot, que començarà a les 18 hores des de l’Ermita com és tradició.

 

Un dia més tard, 6 de març, serà el moment en el qual s’entregaran els premis tant de la cavalcada del ninot com dels llibrets. El Centre Cultural Xicaranda serà el lloc on s’entregaran els guardons a partir de les 11 hores del matí.

 

Un altre dels dies marcats en el calendari serà el 17 de març amb el lliurament de premis de les Falles de Godella a les 12 hores a l’Ajuntament. Este serà un moment màgic, ja que les diferents comissions del municipi coneixeran els premis dels seus monuments ja plantats en les seues respectives places.

 

El 18 de març arribarà una de les grans jornades de les Falles de Godella, ja que se celebrarà l’Ofrena a la Mare de Deu. A les 18 hores, les comissions iniciaran la desfilada des de l’Ajuntament fins a arribar a l’Ermita, lloc on es realitzarà l’ofrena de flors.

 

Finalment, el 19 de març, últim dia de la Setmana Fallera, es tancaran els actes oficials amb la missa en honor a San José a l’Església del Salvador a les 13 hores.