El Gran Teatre acull la presentació de la regina de les festes de Paterna i la seua cort d’honor

El Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna va acollir dissabte passat »Terra», l’acte de presentació de Raquel Cantarero com a Regina de les Festes Majors de Paterna 2017 i la seua cort d’honor.

L’acte de proclamació va girar entorn de la terra, un element que va estar present durant tota la presentació, tant en l’actuació del ballarí Francesco Dangelo com en les creacions efímeres de l’artista Felipe Mejías.

L’alcalde, Juan Antonio Sagredo, va ser l’encarregat de rebre en l’escenari a les quatre components de la Cort d’Honor, Marta Horta, Natalia Pescador, María Bao i Laura Juanes i a la nova Reina de les Festes Raquel Canterero, que després de recollir el testimoni de la seua antecessora en el càrrec Gema Montoliu, va dedicar unes paraules a tots els presents en les quals va transmetre les il·lusions dipositades en aquest regnat.

Durant l’acte, els presents van poder gaudir de l’espectacle de la mà de Felipe Mejías, que va representar en directe i mitjançant dibuixos amb sorra, diferents escenes i monuments representatius de la història i les tradicions de Paterna.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *