Ja es poden recollir els tiquets per al Castell de Sant Bertomeu de Godella, declarat Bé d’Interés Turístic Local

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Godella ha començat a repartir este dilluns, 17 d’agost, els tiquets per al Castell de Sant Bertomeu 2020 que enguany dispararà Ricardor Caballer i que començarà a la mitja nit (00.00 hores). Declarat Bé d’Interés Turístic Local, és una de les celebracions més estimades pel veïnat.

Els tiquets seran gratuïts però imprescindibles per a accedir a la Plaça Magdalena Sofia (l’entrada del Parc del Molí) i hi ha tres modalitats: per a majors de 60 anys, un per a famílies i un altre per a públic general. Cada persona pot passar per l’Ajuntament, esta setmana, de 9 a 14 hores, i agafar un màxim de 4 tiquets, aportant nom i DNI de cada assistent. La nit del 24 d’agost, una vegada dins del recinte, s’hauran de complir totes les mesures de seguretat pertinents. El mateix sistema s’utilitzarà per a veure la mini-mascletà que es prepara per al mateix migdia, al Carrer Major.

La declaració com a Bé d’Interés Turístic ha donat un impuls més al castell de focs artificials que, cada estiu reuneix a centenars de persones en l’entrada de Godella, de cara a l’horta, per acomiadar les festes patronals amb un moment entranyable i emotiu.
Segons ha assegurat l’alcaldesa de Godella i regidora de Festes, Eva Sanchis: «Hem decidit mantindre’l per tot el que suposa per al veïnat de Godella. Es controlaran els accessos amb medició de temperatura a l’entrada, les persones assistents s’hauran de posar gel hidroalcohòlic i en tot moment hauran de tindre posada la mascareta i mantindre la distància personal. Esperem gaudir molt de la disparada de Ricardo Caballer en este primer castell després de que haja sigut declarat Bé d’Interés Turístic Local», ho conclòs Sanchis.