Jornada de portes obertes al Centre Ocupacional de Xirivella

El dilluns 3 de desembre es va celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i és per això que el Centre Ocupacional de Xirivella va voler commemorar este dia celebrant per primera vegada la seua jornada de portes obertes.

En paraules de Ricard Barberà, alcalde i regidor de Benestar Social de Xirivella: «Es tracta d’un acte que no s’havia fet mai. Fins ara els familiars de les persones que treballen en el centre coneixien el resultat, però no el procés de la faena que es fa en ell».

Durant la jornada els assistents van poder observar el bon ambient que existeix i també van tindre l’oportunitat de conéixer els diferents tallers dirigits pels professionals que treballen al Centre Ocupacional, en els quals destaquen els de paper reciclat, de fusta, de pintura, de sabons naturals, de tèxtil i modelatge, artesania en empaquetatge… entre altres. Cal destacar que van despertar un especial interés els espectaculars trencadissos que s’han creat al Centre per a l’empresa de Mercadona, els quals podreu observar a la secció de carnisseria i peixateria.

També esta setmana el CEIP Rei en Jaume de Xirivella va intercanviar visites amb el Centre Ocupacional per a posar en pràctica la pedagogia de la diversitat. A més, des del dilluns 3 de desembre fins al dimecres 5 desembre, han organitzat diferents activitats per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

«És molt important continuar avançant per donar el protagonisme que es mereixen a les persones amb discapacitat, per això vam fer un vídeo promocional del treball de Centre i ara esta jornada de portes obertes. Estic molt satisfet que la jornada de portes obertes haja tingut tan bona acollida» conclou Barberà.

 

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *