La 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Càncer obri inscripcions hui

La 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Càncer obri inscripcions hui, 14 de febrer, amb una promoció especial per a la seua huitena edició que tindrà lloc el pròxim 29 de juny.

Enguany, i coincidint amb la celebració de Sant Valentí, l’organització llança una oferta especial. Des de hui i fins al diumenge, 17 de febrer, es podrà optar a dos dorsals amb borsa del corredor pel preu total de 10 euros, sempre que els participants s’apunten per parelles.

Passada aquesta data, la inscripció amb borsa del corredor, que inclou també la samarreta tècnica, costarà 9 euros, mentre que la inscripció low cost (sense borsa del corredor) podrà adquirir-se per 5 euros. Aquests preus estaran disponibles fins al 3 de juny o fins a esgotar les 1200 unitats en el cas de les inscripcions amb borsa del corredor. Des del 4 de juny i fins al 26 del mateix mes, l’import serà d’11 euros (amb borsa del corredor) i de 7 euros (sense borsa del corredor).

El termini per a apuntar-se a la carrera estarà obert fins al 26 de juny o fins a aconseguir els 2500 atletes, límit de participants establit per a la prova. Les inscripcions es realitzaran en la web de l’ajuntament d’Alboraia (alboraya.org) a través del sistema de Tiquet Run de carreraspopulares.com o directament a través de carreraspopulares.com.


La 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer va nàixer en 2012 com una prova solidària amb l’objectiu de contribuir a la investigació i a la lluita contra el càncer. En 2018 es va recaptar un total de 8 700 euros i en les set edicions celebrades fins hui, la xifra ha ascendit a prop de 60 000 euros que s’han destinat a la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer d’Alboraia.
Aquesta carrera està organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia, la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia, carreraspopulares.com i Socarrat Studio i compta amb el patrocini principal de Divina Pastora Seguros, l’entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular.

Link Inscripcions: https://panel.carreraspopulares.com/ticketrun/#/ES/10k-divina-pastora-seguros-alboraya-contra-el-cancer/colectivos

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *