La conselleria amplia el carril bici de la CV-300 al seu pas per la Pobla de Farnals

La conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana ha iniciat les obres d’ampliació del carril bici i per als vianants que discorre al costat de la CV-300 al seu pas per la Pobla de Farnals. L’objectiu dels treballs és crear una via de doble sentit reformant l’espai i facilitar el trajecte en les dues direccions. A més de l’ampliació, el projecte també contempla la millora dels accessos generals al carril des de les voreres actuals.

D’altra banda, continua la construcció del carril bici que enllaçarà el poble amb el barri de la platja. Els treballs se centren ara en el desviament de les séquies que discorren pel traçat projectat i en la preparació del terreny per a executar el vial adreçat al pas de bicicletes.

“Per fi el projecte ja està en marxa i en uns mesos haurem aconseguit fer realitat una reivindicació històrica de la Pobla de Farnals”, ha expressat l’alcalde de la localitat, Enric Palanca. L’edil ha detallat que els tècnics municipals han iniciat l’avantprojecte per a la futura construcció d’una passarel·la amb la qual es garantisca la seguretat de les persones usuàries del carril bici en l’accés a la platja de la Pobla de Farnals. “Serà la segona fase de desenvolupament de les obres i ja estem gestionant amb la Generalitat amb quins fons es podrà sufragar el projecte”, conclou Palanca.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *