La Diputació es compromet a ajudar a Burjassot en la rehabilitació de Les Sitges

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar,  ha mostrat la seua predisposició al fet que la corporació provincial  col·labore en la rehabilitació del Pati de Les Sitges de Burjassot,  greument danyat després de l’episodi de pluges de final del passat  estiu. Gaspar va rebre aquest dilluns a l’alcalde del municipi, Rafa  García, en una reunió en la qual també van participar els diputats  Pepe Ruiz i Emili Altur, tots dos regidors a l’Ajuntament de Burjassot.

La visita ha tingut com a objectiu transmetre quins són en aquests  moments les necessitats que té per a l’Ajuntament de Burjassot el  monument del Pati de Les Sitges i sol·licitar a l’entitat presidida  per Gaspar la col·laboració que permeta augmentar els recursos per a  la rehabilitació del monument. En concret, García ha parlat amb el  president provincial sobre la possibilitat de destinar aquesta  col·laboració a la rehabilitació del ‘Embarronat’, que és l’edifici  del conjunt que més necessita ara mateix arranjaments tècnics.

Durant la reunió, el president de la Diputació va transmetre a  l’alcalde de Burjassot la seua total predisposició per a buscar fons  que permeten està col·laboració amb el municipi, en el marc de la  rehabilitació del conjunt monumental i en particular de l’edifici  abans esmentat. Gaspar manté la línia de la corporació de no deixar a  cap municipi en el camí, especialment quan es tracta de fer front a  problemes sobrevinguts.

En paraules de l’alcalde de Burjassot, “la bona sintonia entre les  dues administracions és molt positiva, i d’agrair. En el propòsit de  tindre el nostre monument amb l’esplendor que mereix, el fet que la  Diputació haja demostrat eixa plena disposició posa de manifest que  Les Sitges de Burjassot tornen a tindre el reconeixement i la  importància que sempre degueren tindre, i suposa per als  burjassotenses una gran notícia, que obri la porta a l’esperança de  preservar el monument per a generacions futures”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *