La nova sala d’estudi enriqueix l’oferta per al veïnat de la platja de La Pobla Farnals

Amb la represa del curs i l’inici de la temporada d’exàmens, guanya protagonisme la nova sala de lectura de la platja. Aquest espai cultural multifuncional està obert en horari de 10 a 13.30h i de 16 a 20h, de dilluns a divendres, i se situa al complex Sabas de la platja, en l’avinguda Neptú, núm. 62. Compta amb connexió a internet a disposició de les persones usuàries i ofereix un ampli material de llibres lliures, principalment procedent de donacions i expurgacions de la biblioteca, de manera que qualsevol persona pot dur exemplars i emportar-se’n a casa sense cap obligació de tornar-los.

 

La sala de lectura està plantejada com un espai complementari de la biblioteca de La Pobla de Farnals. El seu objectiu és proporcionar un lloc apte per a l’estudi i la lectura tranquil·la, així com donar un servei molt més proper integrat en l’entorn del barri de la platja. Com ho explica la regidora de cultura Dolors Fontestad: «Volíem dotar al nucli de la platja d’un espai de trobada i esplai cultural, un lloc on poder estudiar amb tranquil·litat però també on poder reunir-se per posar treballs en comú, o simplement gaudir de la millor alternativa d’oci, la lectura».

 

Així ha començat a funcionar, ja que els mateixos usuaris s’han organitzat per a utilitzar-la durant els dies que no comptava amb conserge, mitjançant un grup propi de whatsapp. A hores d’ara, el servei funciona a ple rendiment amb personal municipal durant tot el seu horari.