La Pobla de Farnals millora l’entorn de la platja i la zona turística

imag4034bL’àrea de Turisme de l’Ajuntament de la Pobla de Farnals està duent a terme una sèrie d’accions per a millorar el barri de la platja amb les quals es dona resposta a les demandes i necessitats dels veïns i veïnes del nucli costaner.

Per un costat, el Consistori ha reparat els cobre contenidors instal·lats a les zones de major afluència turística. En concret, a l’Avinguda de Neptú, s’han substituït els taulons de fusta per plaques de plàstic resistent per atorgar a la infraestructura una major fermesa i durabilitat. També s’ha millorat l’ancoratge dels recipients amb la instal·lació d’una barra a la banda superior que impedeix que el contenidor es quede obert i s’han col·locat nous elements davant de l’Oficina de Turisme per a mitigar l’impacte visual produït a les illes de recollida de residus d’esta ubicació.

D’altra banda, ja s’han plantat els nous cocoters al Passeig Colom. Durant la primavera passada es van haver de retirar les antigues palmeres perquè estaven afectades pel morrut roig. Els nous espècimens tenen un aspecte tropical molt decoratiu.
També s’ha plantat una jacaranda on estava ubicat l’antic quiosc de la Plaça Itàlia, així com un parell d’arbustos darrere de l’Oficina de Turisme, al mateix lloc on es va llevar un arbre perquè les arrels estaven trencant l’edifici.

Per últim, a la Plaça de les Corts s’està executant la instal·lació elèctrica fixa que podrà assumir el corrent necessari per a desenvolupar les diferents activitats que es duen a terme en este lloc. Quan l’escomesa estiga acabada ja no serà necessari col·locar un generador complementari cada vegada que hi haja un mercat o fira. Amb esta mesura, es rendibilitzen els recursos i es guanya en comoditat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *