La Policia Local de Catarroja retira 70 cotxes abandonats els 6 primers mesos de 2022

La Policia Local de Catarroja ha iniciat 70 expedients per a la retirada de vehicles abandonats en la via pública en el que va de 2022. Des de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Catarroja són conscients que la presència d’aquests vehicles als carrers no sols limita les places lliures, sinó que també pot provocar danys en els vianants pel seu estat que no sol ser el més adequat i, finalment, deterioren la imatge pública, per això han actuat en conseqüència.

“Agraïm la col·laboració ciutadana que permet a les patrulles i la secció administrativa de la Policia Local realitzar els tràmits per a la retirada de vehicles que ocupen places d’aparcament i poden provocar danys en el nostre terme pel seu estat d’abandó”, explica Martí Raga, regidor d’Urbanisme. “Des de l’Ajuntament busquem totes les alternatives per a millorar els espais destinats als vehicles com la recent millora dels 6.000 metres quadrats d’espai per a l’aparcament situats en Les Barraques”, conclou Jesús Monzó, alcalde de Catarroja.

La Policia Local és l’encarregada de tramitar el seu trasllat fins al desballestament, encara que primer s’ha de notificar adequadament al titular, un procés administratiu que se sol allargar en el temps. No obstant això, una vegada conclòs es recullen amb la grua i es tracten com a residus sòlids pel que Consistori recupera la inversió realitzada pel desplaçament.