La Universitat de València i la Mancomunitat de l’Horta Nord de la mà per la Igualtat

La Mancomunitat de l’Horta Nord ha celebrat hui a Albalat dels Sorells la jornada «Construir igualtat, un repte en els pobles de la Mancomunitat». Aquesta jornada queda emmarcada dins del pla d’igualtat que s’està duent a terme des de la Mancomunitat de l’Horta Nord. Yolanda Sánchez, Delegada d’Igualtat de la Mancomunitat, ha inaugurat la jornada recordant tot el que s’ha aconseguit en aquesta legislatura «quatre anys de treball lluitant perquè la igualtat en els nostres pobles siga un fet, una realitat». Sánchez també ha volgut agrair i «posar en valor» a tots els homes i dones, regidores i regidors, alcaldesses i alcaldes, personal tècnic vinculat als Serveis Socials: seguretat, igualtat, educació, salut, cultura, i personal de les administracions públiques , que «amb el seu esforç i la seua implicació han fet i fan que els nostres municipis siguen millors».

La Mancomunitat de l’Horta Nord durant aquests anys ha organitzat tres trobades tractant el tema de la igualtat, la violència de gènere i les polítiques públiques sobre aquesta matèria. Però a la Jornada de hui, ha donat un pas més, i gràcies al conveni signat amb la Universitat de València ha presentat un programa amb noves perspectives. Des de la Universitat de València, el degà de la Facultat de Ciències Socials, Albert Moncusí, ha valorat positivament la iniciativa de la Mancomunitat i “espera que la jornada de hui siga la primera de moltes altres».

A l’acte d’obertura de la jornada també ha assistit la vicepresidenta de la Mancomunitat, Luisa Salvador.

El programa del dia s’ha iniciat a les 10 del matí amb la inauguració, per després continuar amb un seguit de tallers pràctics. Al migdia s’ha fet una pausa per dinar, i per la vesprada, ha sigut el torn de diverses xerrades-col·loqui, de les conclusions i de la clausura.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *