L’Ajuntament de La Pobla de Farnals dona suport al ciclisme d’elit amb el patrocini de l’equip Electro Hiper Europa Team

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals continua donant suport al ciclisme d’elit amb el patrocini de l’equip Electro Hiper Europa Team, un grup de catorze ciclistes professionals acompanyants de deu persones d’estand, que competeixen en carreres per tot el continent. Rafa Casero, veí de La Pobla de Farnals i exciclista professional, és el director esportiu de l’equip des de fa deu anys. «Estem molt agraïts pel suport que ens dona l’Ajuntament», ha explicat Casero, qui assegura que «el nom del poble està en tots els nostres vehicles i roba de competició, la qual cosa permet que es conega tant en Espanya com en altres països europeus, i això és tota una satisfacció».

 

En l’equip, compost per ciclistes d’Espanya, però també de Colòmbia, Anglaterra o Austràlia, participen altres professionals del poble: el massatgista José Manuel López i el mecànic José Antonio Lluch, de la tenda local Bicicletas Lluch.

 

Des de gener, han competit en Mallorca, Múrcia, Portugal i Astúries. Actualment, es troben en França, on romandran fins al 14 de juny per a competir en el Tour de Mirabelle, la Ronde de l’Oise, la Clàssica dels Alps, el Tour d’Eure et Loire i la Clàssica de Mont Ventoux. Després, tornaran a Espanya per a participar en la Clàssica de Getxo i en la de Castellà-Lleó, entre altres, i en agost viatjaran a Portugal per a fer la Volta del país veí. Un calendari replet de cites que finalitzarà al mes de setembre. «La temporada està sent molt positiva per al nostre equip, ja que per exemple vam aconseguir el cinqué lloc en Arrabida (Portugal) i poguérem disputar les metes volants en Astúries», ha explicat el director esportiu. Per davant, importants convocatòries en les quals l’equip vol entregar-se al màxim.

 

«Des de l’Ajuntament continuarem apostant pel ciclisme d’elit, perquè és una excel·lent manera de portar el nom del nostre poble per tota Europa, de la mà de professionals que representen l’esperit de superació i de treball en equip», ha assegurat l’alcalde, Enric Palanca.

 

Tota l’actualitat de l’Electro Hiper Europa Team pot seguir-se a través de la seua web: https://www.eheteam.com/, i en les xarxes socials.