L’ajuntament de Paiporta demana a l’IVACE una subvenció de 451.000 euros per a la modernització dels seus polígons

L’Ajuntament de Paiporta s’adherirà a les ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons industrials. Des de diferents departaments municipals, i d’acord amb l’Associació de Polígons Industrials de Paiporta (APIP), que agrupa a bona part de l’empresariat dels polígons, s’ha elaborat una memòria d’actuacions necessàries per a la millora, adequació i modernització de les tres àrees industrials paiportines: Polígon de l’Alqueria de Mina, La Pasqualeta i l’Estació. En total, la memòria d’inversions ascendeix a 451.130,14 euros (IVA inclòs).

Entre les actuacions destaquen els canvis d’enllumenat, comú als tres polígons, instal·lació de sistemes de vídeo-vigilància connectats amb la Policia Local, millores de la imatge dels polígons amb façanes vegetals, nous carrils bici, millora en les senyalitzacions de carrers, viàries, i en panells informatius sobre la prohibició d’abocar residus.

La memòria econòmica de la petició detalla que per al polígon de l’Alqueria de Mina es demanen 200.000 euros, mentre que per al de la Pasqualeta se’n reclamen 188.653,71 i per al de l’Estació, altres 62.476,43 euros. Totes aquestes quantitats inclouen l’IVA.

Aquesta proposta requería de l’aprovació pel ple municipal. La moció es va votar el passat dijous a petició de la Regidoria d’Urbanisme, i va comptar amb el vot a favor unànime de tots els grups polítics.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *