Les falleres Majors de Manises participaran per primera vegada en la Batalla de Flors de València

Este pròxim diumenge 31 de juliol es celebra la tradicional Batalla de Flors a València. Este emblemàtic festeig floral ve celebrant-se des de l’any 1891. S’inicia amb el pas de la Cavalleria de Gala de la Policia Local, seguida de les carrosses guarnides, ocupades per les falleres. Després de la desfilada i l’entrega de premis comença la divertida “Batalla de Flores” on es llançaran més d’un milió de clavells, que cobrixen els carrers d’un tapís multicolor.

La novetat este any és que les falleres Majors de Manises durant aquest exercici, Patricia Munuera i Cristina Camacho, participaran en esta festa per primera vegada.

La nit anterior també estaran al sopar de la “Punxà”, acompanyades d’altres falleres de la comarca, un cita en la que estaran al voltant de 3.000 falleres.

L’objectiu de la Junta Local Fallera de Manises ha sigut programar activitats per tal de donar visibilitat a les representants de la festa fallera a Manises i que la Junta Local manisera siga coneguda i mantinga llaços amb altres localitats veïnes.

Durant les festes locals en honor a les Santes Justa i Rufina falleres Majors d’altres localitats de la comarca estigueren de visita a Manises per viure la tradicional Cavalcada de la Ceràmica.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *