Les Falles d’Alaquàs seran del 8 al 12 d’octubre de 2021

En la reunió celebrada ahir dimarts 18 de maig al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alaquàs, l’Assemblea de Presidents de les comissions falleres d’Alaquàs, l’Ajuntament d’Alaquàs i la Junta Local Fallera van decidir celebrar les Falles d’Alaquàs del 8 al 12 d’octubre de 2021.

A la reunió van assistir les onze presidències de les comissions falleres d’Alaquàs, l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor de Falles, Alejandro Ramos i la Presidenta de la Junta Local Fallera, July Roselló.

L’Ajuntament d’Alaquàs i la Junta Local Fallera començaran a treballar en breu en la posada en marxa d’un calendari d’actes fallers que s’ajuste a les restriccions sanitàries del moment per tal de respectar totes les mesures establertes i fer front a la lluita contra el Covid-19.

Alaquàs demostra així el seu recolzament a la celebració d’aquesta festa declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per tal de reviure l’esperit faller al municipi d’Alaquàs des de la responsabilitat col·lectiva i l’esforç que suposa activar de nou aquests dies fallers.