Manises implanta noves plaques solars al recinte de la Ciutat de l’Oci i l’Esport

L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Medi Ambient i Transició Ecològica, ha implantat noves plaques solars al recinte de la Ciutat de l’Oci i l’Esport, que permetran produir energia de baix consum i proveir d’aigua calenta als vestuaris de les instal·lacions.

Segons paraules del regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader (Podemos), “en aquest sentit no sols pretenem que hi haja un estalvi econòmic sinó també energètic a més de reduir les emissions de CO₂”, i fa una crida “a tots els manisers i maniseres perquè respecten i actuen de manera cívica davant aquesta nova millora”.

Es tracta d’una mesura adoptada per reduir el consum de gas i les emissions de diòxid de carboni (CO₂) en l’atmosfera. L’objectiu d’aquesta actuació és contribuir a la cura del medi ambient, al mateix temps que s’aprova una solució perquè totes i tots els usuaris d’aquestes instal·lacions puguen disposar d’aigua calenta.


Les actuals plaques solars es trobaven en un estat de deterioració després de successius actes vandàlics, per la qual cosa han sigut substituïdes per altres noves. L’import de l’actuació total oscil·la els 11.500 € i permetrà augmentar l’eficiència i l’estalvi energètic.