Manises lliura el tradicional Premi 9 d’Octubre

Amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre, Manises lliura el seu tradicional Premi 9 d’Octubre a Mercedes Tortajada Lerma, professora i divulgadora musical, en un emotiu acte celebrat ahir 4 d’octubre a l’Auditori Germanies de la ciutat de Manises. L’homenatjada va rebre de mans de l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis un plat de ceràmica de reflexe metàl·lic del ceramista maniser Arturo Mora.

La jornada va estar amenitzada pel cor de l ‘ecola per a adults de Manises (amb Mer al front) i per la cantautora Mireia Vilar.

Con motivo de la festividad del 9 de Octubre, Manises entrega su tradicional Premio 9 de Octubre a Mercedes Tortajada Lerma, profesora y divulgadora musical, en un emotivo acto celebrado ayer 4 de octubre en el Auditorio Germanies de la ciudad de Manises.

La homenajeada recibió de manos del alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, un plato de cerámica de reflejo metálico del ceramista manisero Arturo Mora.

La jornada estuvo amenizada por el coro de la escuela para adultos de Manises (con Mer al frente) y por la cantautora Mireia Vilar.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *