Manises organitza una jornada de portes obertes als tallers ceràmics

El proper dia 2 d’abril i coincidint amb els dies Europeus de l’Artesania es realitzarà una jornada de portes obertes a quatre dels tallers ceràmics més importants a la ciutat de Manises.

La Regidoria de Turisme juntament amb la Regidoria de Promoció de la Ceràmica de l’Ajuntament de Manises han organitzat aquestes jornades de portes obertes com antesala a la tradicional Festa de la Ceràmica 2016 que tindrà lloc al mes de juliol.

Els tallers que participaran en aquesta activitat seran: Ceràmiques Pepe Royo, AVEC-Gremi, Arturo Mora: la ceràmica de reflex metàl·lic. Existiran dos modalitats per visitar aquests tallers; d’una banda, es podrà realitzar un recorregut guiat que s’iniciarà a les 10:30 hores a l’oficina de Turisme de Manises situada a l’avinguda dels Tramvies, 22. Els interessats i les interessades s’hauran d’ inscriure de forma gratuïta al correu electrònic manises@touristinfo.net o al telèfon 96 152 56 09. D’altra, es podrà realitzar la visita per lliure a les instal·lacions anomenades abans durant el matí de dissabte en horari de 10:30 hores a 13:00 hores.

Ceràmica tradicional, ceràmica de reflex metàl·lic, diverses tècniques ceràmiques, terrisseria amb torn, flors de porcellana, taller de socarrat per a xiquets i xiquetes i moltes més coses podran gaudir tots els afortunats i afortunades que participen en aquesta jornada de portes obertes.

El regidor de Turisme, Javier Mansilla, i el regidor de Promoció de la Ceràmica, Xavier Morant, han coincidit en remarcar la importància de revitalitzar i impulsar el tradicional sector ceràmic de la nostra ciutat amb activitats com aquestes.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *