Manises triplica l’oferta d’horari especial per a als estudiants en la biblioteca

La sala d’estudis de la biblioteca pública municipal Enric Valor situada a la Casa de Cultura de Manises oferirà un horari especial per als estudiants, que ja comencen a preparar els seus exàmens. La novetat d’enguany és que quasi es triplica l’oferta en la quantitat d’hores a disposició dels estudiants. En total més de quaranta dies amb horari especial per a fes ús de la sala d’estudis.

Enguany, s’ha realitzat una ampliació d’horari i l’horari especial s’avança al dia12 de desembre a diferència d’anys anteriors que començava el dia 7 de gener, finalitzant  el 26 de gener de 2017.

L’horari habitual de tancament de la sala d’estudis serà a la 1:30 hores de la nit a excepció dels diumenges que serà a les 21:00 hores, i només romandrà completament tancada els dies més senyalats de les festes com son 24, 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener. Els dies 24 i 31 de desembre només tancarà per la vesprada.

Amb esta ampliació d’horari, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant, ha destacat que «d’aquesta forma  s’ha escoltat els estudiants i es dóna suport a la seua  demanda d’augmentar l’oferta en dies i hores».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *