Massanassa corre per l’Alzheimer

L’associació cultural Falla el Divendres de Massanassa organitza, junt amb L’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer i altres demències de Catarroja (endavant AFAC), de forma totalment desinteressada, una carrera solidària a fi de recaptar fons per al finançament d’aquesta última.

La intenció “és que tots els beneficis obtinguts en l’organització de la mateixa (inscripcions, realització de la carrera, patrocinadors, donacions, etc.) es destinen íntegrament al finançament de les activitats que realitza esta associació” afirmen els organitzadors.

La carrera tindrà lloc a Massanassa el 21 de Setembre de 2019, i comptarà amb dos modalitats, amb eixida i meta en el carrer Font Cabilda, amb els recorreguts que s’adjunten a continuació:

1. MARXA, amb eixida a les 18:30 h i recorregut de 1.550 m. Recorregut: C/ Font Cabilda, C/ Major, C/ L’Orba, C/ José Alba i Alba, C/ Josep Codoñer, C/ Sant Joan, C/ Font Cabilda.

2. ABSOLUTA, Amb eixida a les 19:00 h y recorregut de 6.000 m. Recorregut: C/ Font Cabilda, C/ San Juan, C/ José Codoñer, C/ José Alba i Alba, C/ L’orba, C/ Major, C/ Font Cabilda, túnel, C/ de la Sèquia del Segon Braç, C/ Partida de la Dama, C/ Camí del Fus, C/ Motor Sant Agustí, C/ Codonyers, C/ Poliesportiu, C/ Camí L’Alquerieta, C/ Camí Vell de l’Azagador, Avda. Generalitat Valenciana, C/ del Braçal de Jardí, C/ Camí del Fus, C/ del Poliesportiu, C/ de L’escorxador, C/ Partida de la Dama, C/ de la Sèquia del Segon Braç, túnel y C/ Font Cabilda.

S’estipula el donatiu de 5 € per participar, mitjançant la web www.cronorunner.com

una carrera solidària a fi de recaptar fons per al finançament
Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *