Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia, visita les obres realitzades per a la remodelació del Punt d’Atenció Continuada de Racó de Sant Llorenç

L’alcalde d’Alboraia ha rebut avui a algunes de les màximes autoritats sanitàries de l’Hospital Clínic, amb la finalitat de comprovar les millores realitzades en les instal·lacions del Punt d’Atenció Continuada situat en Racó Sant Llorenç.

Els Punts d’Atenció Continuada (PAC) són consultoris auxiliars on professionals de la salut atenen urgències no vitals fora de l’horari habitual dels centres de salut.

A aquesta recepció s’ha sumat part de l’equip de govern, a més d’una tècnica de la corporació municipal experta en arquitectura, per a examinar les obres realitzades.

Miguel Chavarría ha aprofitat aquesta visita formal amb el Director Gerent i la Directora Econòmica de l’Hospital Clínic per a parlar de les necessitats sanitàries del poble d’Alboraia.

A més, l’equip de govern ha acordat establir un canal de comunicació fluida, per a traslladar quan siga necessari els problemes en matèria de sanitat o infraestructures sanitàries que poguren sorgir en un futur al municipi alboraier.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *