Participació del Consell de Xiquets i Xiquetes d’Alaquàs en la presentació del avantprojecte de la Llei d’Infància i Adolescència

L’alcaldessa d’Alaquàs i la regidora de Joventut han acompanyat aquest matí a una representació del Consell de Xiquets i Xiquetes a la presentació de l’avantprojecte de la Llei d’Infància i Adolescència que s’ha celebrat al Palau de les Arts.

El Consell de Xiquets i Xiquetes d’Alaquàs també pren la paraula. Aquest matí, acompanyats de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i la Regidora de Joventut, Diana Muñoz, han assistit a l’acte de presentació de l’avantprojecte de Llei de la Generalitat d’Infància i Adolescència que s’ha celebrat al Palau de les Arts convocat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Alaquàs ha estat un dels municipis que ha participat en l’elaboració d’aquest avantprojecte aportant propostes i suggeriments que són reflectides en aquesta llei. Per aquest motiu, el Consell ha estat convidat a sumar-se a la celebració de hui com a protagonistes.

Els xiquets i xiquetes d’Alaquàs han estat treballant l’últim any en aquesta llei, revisant la llei 12/2008 per tal de detectar les necessitats que tenen com a ciutadans i ciutadanes. La idea és contribuir i treballar en la promoció dels drets de la infància i de participació infantil.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *