Per primera vegada, l’Escola de Pasqua se celebra en La Milotxa de Puçol

El dimarts ha començat l’Escola de Pasqua, una proposta de Benestar Social per a conciliar la vida laboral i familiar en esta setmana de vacances escolars en la qual alguns pares i mares continuen treballant. L’alumnat està compost per a 90 estudiants de 1r d’Infantil a 6è de Primària i les activitats se celebraran, fins al divendres 22 d’abril, en les instal·lacions del col·legi públic La Milotxa.

Per a atendre els 90 alumnes, l’Escola de Pasqua compta amb 7 monitores coordinades per Olga Ortega. Des de Benestar Social municipal és Laura Romeu l’encarregada de supervisar la programació i totes les activitats.

«Esta edició hem programat tallers, jocs i activitats, totes elles en les instal·lacions del col·legi La Milotxa, amb una activitat especial el dijous: una obra de teatre», explica Laura. «Quant a les mesures sanitàries, tot el personal que treballa a l’escola utilitza màscara i, en el cas de l’alumnat, recomanem als pares que els xiquets les porten a l’interior de les aules, mentre que en les activitats al pati el seu ús és opcional».

Les tres escoles que es realitzen des de l’Ajuntament de Puçol en les èpoques de vacances escolars (pasqua, estiu i nadal) es van alternant en els diferents col·legis públics de la població, per a aprofitar tant les aules com la resta de les instal·lacions i dividir a l’alumnat en grups per edats.

«És la primera vegada que toca l’Escola de Pasqua en La Milotxa, un centre en el que s’impartix únicament educació Infantil, per la qual cosa hem coordinat amb el personal del col·legi quins espais utilitzar, de manera que els alumnes de Primària puguen treballar en llocs adequats per a la seua edat», finalitza José María Esteve, regidor de Benestar Social.