PERIODISME DE QUALITAT

XIMO PUIG

President de la Generalitat Valenciana

Des de fa molts anys la premsa local i comarcal ha fet un gran treball al servei d’una part molt important de la nostra Comunitat. Al llarg de tota la nostra geografia, diferents capçaleres han acostat als ciutadans les notícies generades en el seu entorn més pròxim, vertebrant la nostra societat i donant veu a ciutats i pobles molt importants dins del conjunt de la nostra terra.

Els professionals dels mitjans comarcals han fet periodisme de qualitat i han aconseguit amb gran esforç guanyar un lloc propi dins del panorama general de la comunicació.

El periòdic comarcal El Meridiano l’Horta compleix ara 10 anys, i la seua continuïtat és una molt bona notícia per a tots. Significa que els seus impulsors heu aconseguit connectar amb la gent, que heu guanyat la seua confiança i que sou una part important de la societat de la qual formeu part. En un món tan competitiu com el dels mitjans de comunicació, una trajectòria d’una dècada no és qualsevol cosa. És el resultat d’un treball constant i regular, d’una voluntat ferma per estar sempre a peu de carrer, oferint dades contrastades i notícies d’interés real.

L’aniversari que celebreu és un bon moment per a fer balanç del treball dut a terme, però també cal que mireu avant i que marqueu noves metes i objectius de futur. Estic segur que altres aniversaris seguiran al d’enguany i que el vostre treball tindrà el reconeixement que mereix també en els anys que vindran.

Des de les pàgines de El Meridiano l’Horta vull transmetre-vos la meua enhorabona a totes les persones que heu fet possible que la vostra cap-çalera celebre enguany els seus primers deu anys de vida.

També vull animar-vos a continuar avant amb el vostre compromís amb els lectors i amb tota la nostra societat i enviar-vos des d’ací la meua salutació més cordial i els meus millors desitjos per al futur de la vostra publicació.