Rafelbunyol acull una exposició d’escultura i fotografia

Rafelbunyol va inaugurar l’exposició d’escultura i fotografia “Més enllà del blanc i del negre” dels artistes locals Josep Llopis Salvador i Vicent Salvador Llopis. La mostra, que estarà oberta al públic fins al 25 de setembre en la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, arreplega fotografies i escultures, algunes d’elles inèdites, que s’inscriuen l’art minimalista, geomètric, en l’art del collage i del reciclatge.

El denominador comú que articula les obres que conformen aquesta mostra de fotografia i escultura és la utilització del blanc i el negre, amb subtileses de colors, com a element compositiu.

Josep Llopis amb la geometria com a eina i els objectes “encontrats”, reciclats, ens presenta escultures amb estructures lineals i direccionals en interconnexió permanent amb el volum. Llopis, en relació a la seua obra, afirma “es pot dir que les meues estructures i combinacions són infinites i vitals. Queda clar que buscant la creació d’una atmosfera harmoniosa, he fet ús de la fusta com un volum i dels ferros els traçats en l’aire. El que em permet gran llibertat d’expressió.”

La fotografia representa la realitat interpretada a través de la pròpia visió del fotògraf, Vicente Salvador, transmetent-nos què li inspira, quin lloc ocupa el blanc i negre en els seus treballs i, en definitiva, que considera essencial a l’hora de fotografiar el paisatge urbà. Segons Salvador “el resultat final serà necessàriament diferent al que estem acostumats a veure, obligant-nos a construir i interpretar nostre món”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *